Ford Charouz - Černokostelecká (Praha)
| Autor |
Zpráva |
|
beruška
Uživatel
Auto: Ford Fiesta 1,3 r.v.2008
|
 Re: Ford Charouz - Černokostelecká (Praha)
Ahojky, škoda,že jsem na tohle forum nepřišla dříve - Ford Charouz HK tragédie.  Chování příšerné - dobu trvá než si vás laskavě někdo začne všímat i když je tam prázdno, což by člověk ještě překousnul, ale to že jsem tam přijela s Fiestou na kterou jsem chtěla objednat nosič a také servisní prohlídku (je ještě v záruce) a oni objednali nosič na jinou fiestu, za dva dny jsem si ho jela vyzvednout a nechat namontovat, hodinu běhali kolem auta , aby mi pak řekli, že jsem si to špatně objednala já. Znovu podotýkám, že jsem tam byla s autem a serviskou. Nakonec jim zařízení trvalo 4 dny, vinu sváděli na mě, chovali se ke mě jak k nějakýmu frackovi a ještě mě řekli, že rozdíl v ceně - co mi dluží, mi nevrátí, ať si vyberu nějaké zboží, po dlouhých dohadech, že mi to tedy vrátí,ale v rámci reklamace do 30 dnů. Takzvaná asistentka se mi smála do očí :o)) No ale kdo se směje naposled...... všechno jejich jednání jsem řádně tajně dokumentovala a když se s reklamací nepochlapí, pohledám další nespokojené zákazníky a projde to telkou, tam mám zas známé já Takže určitě Ford Charouz tleskám  za nosič jsem zaplatila 3500,- namontování max 20 min práce - 371 Kč všechno to trvalo 4 dny a blbá sem já. Super Máte - li podobné zkušenosti pište, ráda je budu evidovat a světu ukážu jak se Charouz stará o svoje zákazníky. To bude Ford spokojen.
|
| 04 úno 10, 18:14:31 |
|
 |
|
Subi
Uživatel
Registrován: 23 bře 08, 17:14:16 Příspěvky: 2131 Bydliště: Lomnice n. Pop.
Auto: Ford Galaxy II 1.9 TDi PD 96 kW r.v.2005
|
Beruško, tebe mi sneslo samo nebe Něco podobného teď řeším s Ford Charous v Jičíně. Mám vše taky poměrně dobře zdokumentovaný a čekám na vyřízení reklamace. Zároveň to paralelně řeším i s jakýmsi šéfem oodělení kvality (reklamací) na vedení fy. Charous, který je velice vstřícný, ale to samozřejmě nic neznamená. čili uvidíme a případně jsem schopen se na materiálech podílet, bude sranda veliká  Tady zatím pro tebe malé info o mé anabázi: viewtopic.php?f=20&t=1633&start=15
_________________ Galaxy II 1.9 TDi PD 96kW Ghia r.v.2005
|
| 06 úno 10, 10:46:49 |
|
 |
|
beruška
Uživatel
Auto: Ford Fiesta 1,3 r.v.2008
|
Ahojky taky to řeším přes Prahu, nějaký pan Zákravský, s kým to řešíš Ty? Jak se jmenuje, případně bych se na něj otočila. A rovnou bych mu řekla, že takových problému s jejich servisy máme víc, a že se spojíme dohromady a budeme to řešit případně jinak. teď odjíždím na hory, ale za týden jsem tu zas 
|
| 06 úno 10, 11:03:32 |
|
 |
|
Subi
Uživatel
|
JoJo, p. Zákravský  Momentálně na nemocenské, ale problému se věnuje 
|
| 06 úno 10, 12:26:56 |
|
 |
|
Subi
Uživatel
|
Tak uplynul měsíc od mé reklamace a nemám od nich žádnou zprávu Pěkně si se mnou zahrávají, ale to jim jen tak neprojde Dle zákona sice nemusí dát sami vědět a musí se na vyřízení reklamace informovat sám zákazník, pokud se však strany nedohodnou jinak, což my jsme se ale dohodli, sice ústně, ale mám to nahraný Příští týden tam zase teda musím a zase se budu muset rozčilovat, ach jo Já jim to ale všechno posčítám a příjde jim to pěkně draho A jestli mě naštvou ještě víc, tak se o kvalitách Charouze dozví i sám Henry, i když už je víc než 60let po smrti, chudák se musí obracet v hrobě 
|
| 26 úno 10, 23:58:21 |
|
 |
|
Base
Uživatel
Auto: Ford Galaxy III 2.0 107 kW
|
Ahoj, měl bych tady taky svůj příspěvek k Charouz Kladno. Hlodá to ve mě už několik měsíců, ale musí to ven. Kupoval jsem Galaxy loni (2009) v bazaru na Kladně. Před koupí jsem to nechal prohlídnout u Charouze. Prohlídli, stav prý odpovídá najetým km 83 000, v databázi prý žádné km nevidí. Koupil sem. Po třech měsících jsem něco dokupoval v Praze ve značkovém Fordu. Při objednání se mě ptali, kolik najeto. Říkám 85 000. Technik zvedl obočí a řiká, že v databázi Fordu vidí, že v roce 2008 na jaře to bylo na záruční opravě a mělo to 156 000 km !!!!! No, nedělal jsem si o těch km iluze, ale přeci jen ve značkovém servisu ? Z mého pohledu pěkná domluvička bazar x Charour technici. Jinak ceny za klíčky a jejich načipování potvrzuji viz. předchozí příspěvky. TAKŽE CHAROUZ KLADNO UŽ NIKDY 
|
| 01 bře 10, 20:44:11 |
|
 |
|
indian
Uživatel
Registrován: 07 zář 08, 14:23:53 Příspěvky: 314 Bydliště: Kladensko
Auto: Ford Galaxy II 1.9 TDi PD 85 kW
|
joooo, jakej pán, takovej krám taky jsem byl na kladně jen pro žárovky, už nikdy ani pro žárovky ... 
_________________ dříve SAAB 9000/200PS, děti už se tam nevešly ... Ford Galaxy II, TDI-PD 85kW, 2005 červená, a stejně je plnej dětí ...
|
| 01 bře 10, 22:43:57 |
|
 |
|
Subi
Uživatel
|
Tak odborníci z Ford Charouz nedokáží ani dodržet termín reklamace. Uběhl více jak měsíc a žádná zpráva, tak jsem pro jistotu zašel na pobočku a nechal si podepsat, že reklamace ještě není vyřízena. Když jsem je na to upozornil, že nedodrželi zákonnou lhůtu, tak hned večer sepsali hnusnou snůšku lží a zaslali mi to jako zamítnutí reklamace, že mi ji vlastně zamítli už dřív a že všechno co dělali je v pořádku a auto že prý žádný vady nemá! Bodejď by mělo, když jsem si to musel opravit sám, protože oni toho nebyli schopni Odvolávají se na společnou schůzku kde jsem jim to prý všechno odsouhlasil a že sme se tak prý domluvili. To si ale naběhli, protože celý průběh schůzky mám nahraný a prokazuje jejich lži uvedené v dopise, protože to bylo většinou spíše naopak Nedodržením termínu reklamace se to snad pro mě i zjednodušuje, protože v tu chvíli bych měl mít stejná práva jako by se jednalo o vadu neodstranitelnou a tedy mám nárok na odstoupení od smlouvy a vrácení peněz. Věcí druhou je, jak servis k tomuto donutím. Jediné řešení bude asi právník a soud. Čili mám zase o zábavu postaráno a uvidím jak v našem státě funguje právo nebo taky třeba ne. Všechny kteří autům alespoň trochu rozumí před těmito servisy varuji. Jsou ukázkou naprosté neodbornosti oprav a arogance k zákazníkovi. Ti kteří autům vůbec nerozumí a pouze je používají (to nemyslím zle) mají možná výhodu, protože si toho, že je servis podvádí vůbec nevšimnou a ušetří si takováto trápení.
|
| 03 bře 10, 21:52:07 |
|
 |
|
pinos
Uživatel
Registrován: 24 črc 08, 18:56:57 Příspěvky: 1384 Bydliště: Škrovád (okr. Chrudim)
|
Subi, drzim palce, at se ti to podari dotahnout do konce  . Pac tohle je fakt slendrian se vsim vsudy.
_________________ Piňos Ford Galaxy II, 1.9 TDi (85 kW), r. v. 2004
|
| 04 bře 10, 7:50:46 |
|
 |
|
Mira K
Uživatel
Registrován: 23 úno 08, 15:42:29 Příspěvky: 1356 Bydliště: Dubňany
Auto: Ford Galaxy II 1.9 TDi PD 85 kW r.v.2002
|
_________________ Ford Galaxy 1.9 TDi PD 85 kW r.v.2002 Ghia (dříve FM 1,8TD kombi ghia)
|
| 05 bře 10, 0:01:26 |
|
 |
|
Subi
Uživatel
|
Kdo máte odolný žaludek, můžete si přečíst toto: http://xman.idnes.cz/antonin-charouz-pr ... n-styl_froJá se z toho málem Pokud Charouze moc neznáte, koukněte i na komentáře lidí k článku.
|
| 07 bře 10, 10:33:25 |
|
 |
|
matlak
Uživatel
Registrován: 10 dub 08, 20:11:32 Příspěvky: 738 Bydliště: Zbůch u Plzně
|
 Takhle jezdí pan Charouz po českých rallye.Doufám že nejsem moc OT
_________________ brácha od Čmelák 80 Ford G II, 1,9 TDI PD, stříbrňák, r.v.03, 85kw, Wolf chip MAN TGA 310, modrá, r.v.01, kontejner TomTom GO 730 Traffic
|
| 07 bře 10, 16:35:17 |
|
 |
|
Subi
Uživatel
|
Na to pravý chromovaný zrcátko jsem mu přispěl, když jsem v jeho servisu zaplatil 13tis. za nic Ale mě ho bylo chudáka tak líto, on prý nemá moc peněz, musí hodně pracovat, na všechno je sám, protože ostatní jsou pitomci, tak se mi ho zželelo 
|
| 07 bře 10, 19:42:45 |
|
 |
|
pinos
Uživatel
Registrován: 24 črc 08, 18:56:57 Příspěvky: 1384 Bydliště: Škrovád (okr. Chrudim)
|
Ono to sedi, kdyz si necha v servisech zamestnat nymandy, co tomu prd rozumej, tak by asi bylo fakt lepsi, kdyby to vsecko dal sam  .
_________________ Piňos Ford Galaxy II, 1.9 TDi (85 kW), r. v. 2004
|
| 07 bře 10, 20:44:50 |
|
 |
|
Bodiee
Uživatel
Auto: Ford Galaxy I 2.3i 107 kW
|
Do značkových autorizovaných servisů Ford nikdy včetně Charouze Mám svůj  rád a svěřit ho těmto odborníkům to bych mu nemoh udělat....
|
| 18 bře 10, 10:56:28 |
|
 |
|