Mam tu jeden návod jak nalepit fólie na okna dělal sem poslední okno a napadlo mi že bych moch vytvořit tenhle návod pro ty který by z toho měli strach

napřed musíme koupit fólie fotku sem teda neudělal ale mívají je i v tescu důležitej je rozměr 70*300 dělají se i 50*300 ale ty jsou malý a koupíme hned 2 krabice protože 1 vyjde jen na 3 boční okna ceny se pohybujou v tuning shopech i přez 500 za krabici já jsem je kupoval ve velkoodchodu za 237 kč jednu krabici a to je celá naše investice když nepočítam čas a nervy
takže napřed musíme vyndat tapecírung sundáním kličky okna a povolením šroubku u kliky

nesmíme zapomenout na odpojení vejškáčku aby jsme si neutrhli kabely
když ho máme dole tak povolíme úchyt okna je to nějaký torx ale ted nevim zrovna jakej, jeden je vpravo na ten se dostaneme když je okno zavřené a potom je druhý vlevo a na něj musíme dát okno tak 5 cm dolu pak se nám tam objeví

potom když okno máme povolené tak musíme vyndat všechny lišty kolem okna ale opatrně aby jsme je neohnuli je v nich plech a nejde potom narovnat a vypadá to divně když je zmuchlaný

vandaný okno musíme dokonale umejt aby tam nebyl prach a bordel uděll by nam potom takový hrozný bublinky a umytý okno postříkáme nějakým rozprašovačem s vodou aby jsme folii dávaly na mokro potom natáhneme na okno folii a okolo si ji zařízneme tak 1-2 cm přez okno

sundáme spodní folii která je nalepená na straně co se musí přilepit ke sklu a platí že šim víc vody tam pod folií je tak tim je to lepší líp se s ní hejbe a nepřilepí se vám když nechcete a taky pozor na to když strháváte tu slídu tak se vám fólie nesmí přilepit k sobě nebo zlomit všechno je potom vidět

když máme folii ustavenou na místě kde má bejt tak ji na povrchu postříkáme vodou aby sme jí nepoškrábaly vememe stěrku na okna a od středu ke stranám z ní vycucneme všechny bublimy když nam na stranách budou najíždět takový vlnky jak je to taky vidět na fotce tak s těma si musíme dát práci tady přijdou na řadu ty nervy

a hotovou nalepenou folii potom dokola ořízneme na přesno

no a máme hotovo ted to jen dát do auta je lepší to nechat alespoň třeba 3 hodinky na sluníčku nebo 2 dny nestahovat okýnko aby se to dobře přilepilo

a samozřejmě to jde udělat i v jednom člověku ale je to vopruz ve dvou to jde nejlíp tak všem přeju hodně zdaru v lepení fólií na