Logo
Právě je 22 zář 18, 5:46:57

E-shop http://www.autodiagnostika.jantolak.sk/




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
 Ventilátor topeni 
Autor Zpráva
Uživatel

Registrován: 16 lis 08, 19:27:10
Příspěvky: 1
Auto: Ford Galaxy II 2,3
Odpovědět s citací
mam ford galaxy 2,3 nejede mi ventilator topeni na 1a2 stupn jen na 3a4 myslim ze to bude v odporu prosim poradte kde hledat


16 lis 08, 19:39:36
Profil
Uživatel

Registrován: 17 lis 08, 13:21:28
Příspěvky: 20
Auto: Ford Galaxy II 1.9 TDi PD 85 kW r.v.2002
Odpovědět s citací
Zdravim, mám úplně ten samý problém, také jsme slyšel že to může být v odporu - jestli tomu dobře rozumim znamená to sundat palubku a podívat se na přepínač resp. za něj. Do rozebírání palubky se mi nechce, nechám to udělat neautorizovanej servis se kterym mám dobrý zkušenosti.. terín realizace příští týden, budu informovat :wink:


18 lis 08, 17:21:16
Profil
Partner
Uživatelský avatar

Registrován: 14 lis 07, 20:36:52
Příspěvky: 329
Bydliště: Plzeň
Auto: Seat Leon St
Odpovědět s citací
U modelu jedna se vyndá kaslík před spolujezdcem a jste u ventilátoru a vlevo od něj je odpor- zítra vyfotím,jak vypadá, když manuál ovládání,tak má zelený štekr a když digi tak červený, výměna u modelu jedna je poměrně snadná- předpokládám,že u modelu 2 to bude to samé

_________________
octsoc


18 lis 08, 17:42:09
Profil
Uživatel

Registrován: 17 lis 08, 13:21:28
Příspěvky: 20
Auto: Ford Galaxy II 1.9 TDi PD 85 kW r.v.2002
Odpovědět s citací
Dík DOHC, zítra na to mrknu podle tvého návodu, doufám že mi nevylítne airbag až budu bourat ten kaslík :)


23 lis 08, 23:16:46
Profil
Uživatel

Registrován: 24 bře 09, 15:07:39
Příspěvky: 8
Auto: Seat Alhambra 1,9 tdi,85 kw,r.v.07/2007
Odpovědět s citací
Ahoj vsetci.Ja mam taky isty problem.Rozoberanie je take iste ako u 1,vybrat kaslik a za nim je to schovane.Vybral som to,preletoval novy odpor a ventilator stale nejde na 1 a 2 stupen,ale az na 3.Neviete niekto co tomu moze este byt?http://www.ford-galaxy.cz/posting.php?mode=reply&f=20&t=1131#


11 led 10, 20:09:40
Profil
Uživatel

Registrován: 22 pro 09, 13:18:14
Příspěvky: 23
Auto: Ford Galaxy II 1.9 TDi PD 85 kW r.v.2005
Odpovědět s citací
mám stejný problém,regulátor(odpor) jsem vyměnil a nepomohlo. :-k


12 led 10, 19:40:49
Profil
Uživatel

Registrován: 04 lis 07, 11:55:04
Příspěvky: 593
Bydliště: Zlín
Auto: Ford Galaxy II 1.9 TDi PD 96 kW Ghia
Odpovědět s citací
Kámoš to samé,vyměnil odpory a závada pokračuje.Co uhlíky na ventilátoru?


12 led 10, 20:58:42
Profil
Uživatel

Registrován: 22 pro 09, 13:18:14
Příspěvky: 23
Auto: Ford Galaxy II 1.9 TDi PD 85 kW r.v.2005
Odpovědět s citací
Kdyby to byly uhliky,tak by se asi ventilátor vůbec netočil,nebo by chvíli šel a chvíli nešel.To bude jinej problém.Někde jsem tady četl,že to má ještě jeden ventilátor vzadu(i když se mi to nezdá),nemá taky regulátor?


13 led 10, 9:28:27
Profil
Uživatel

Registrován: 04 lis 07, 11:55:04
Příspěvky: 593
Bydliště: Zlín
Auto: Ford Galaxy II 1.9 TDi PD 96 kW Ghia
Odpovědět s citací
Ten je samostatný a s tím ve předu nemá nic společné.Mě se zdá ,jako by se mu ten vetřák přidíral.Na 1 a 2 má málo šťávy tak se neroztočí a roztočí se až na 3,4.Asi mu řeknu ať koupí nový a bude pokoj.


13 led 10, 9:43:03
Profil
Uživatel

Registrován: 24 bře 09, 15:07:39
Příspěvky: 8
Auto: Seat Alhambra 1,9 tdi,85 kw,r.v.07/2007
Odpovědět s citací
Tak som po tom trochu patral a bolo mi povedane,ze to moze robit plosny spoj pri vypinaci.Skusim to nejako poriesit a dam vediet ci to funguje.


16 led 10, 23:48:08
Profil
Uživatel

Registrován: 17 čer 09, 21:11:20
Příspěvky: 29
Bydliště: Plzeň
Auto: Ford S-Max 2.0 TDCi 103 kW
Odpovědět s citací
Ahoj, mám ten samej problém jako borna.michal. Na 1,2 mi nefunguje ventilátor, ale klima jo, a na 3,4 funguje ventilátor ale vypne se klima. Mám 1.9 TDi r.v.2000, klima manuální. Klucí zjistil jste někdo čím to je? Díky


22 kvě 10, 22:49:36
Profil
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 29 črc 08, 20:54:31
Příspěvky: 37
Bydliště: Rtyně v Podkrkonoší
Auto: Ford Galaxy II 2.3i 107 kW r.v.2000
Odpovědět s citací
Ahoj ten problém je v předřadným odporu na ventilátoru.Po výměně funguje všechno jak má být,ale taky jsem se s tím natrápil.


23 kvě 10, 9:03:53
Profil Zobrazit autorovy stránky
Uživatel

Registrován: 04 lis 07, 11:55:04
Příspěvky: 593
Bydliště: Zlín
Auto: Ford Galaxy II 1.9 TDi PD 96 kW Ghia
Odpovědět s citací
Mám ten odpor nový,origo zabalený nepoužitý,pokud by byl zájem.Já jsem si taky myslel,že je to odporem a nakonec to byl utřepaný káblík,potvůrka.


23 kvě 10, 9:10:19
Profil
Uživatel

Registrován: 17 čer 09, 21:11:20
Příspěvky: 29
Bydliště: Plzeň
Auto: Ford S-Max 2.0 TDCi 103 kW
Odpovědět s citací
Ahoj, tak bohužel tím předřadným odporem na ventilátoru to nebylo. Po výměně to pořád nefungovalo, tak jsem na dnešek objednanej k elektrikáři, tak jsem zvědavej co zjistí. Jinak dík za tip.


25 kvě 10, 6:59:16
Profil
Uživatel

Registrován: 04 lis 07, 11:55:04
Příspěvky: 593
Bydliště: Zlín
Auto: Ford Galaxy II 1.9 TDi PD 96 kW Ghia
Odpovědět s citací
Potom napiš,čím to bylo!!!


25 kvě 10, 7:03:25
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na: