Logo
Právě je 11 pro 18, 6:38:12

E-shop http://www.autodiagnostika.jantolak.sk/




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 92 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další
 Keycode rádia 
Autor Zpráva
Uživatel

Registrován: 03 srp 13, 21:14:47
Příspěvky: 454
Bydliště: Rovensko pod Troskami
Auto: Ford Galaxy III 2.0 TDCi 103 kW Ghia
Odpovědět s citací
Tak dnes to stojí 500kč, to vím,ale myslel jsem na to,co psal the.max o tom rozebrání radia.Aby se to neprodražilo,když za 4000kč můžeš mít Sony s MP3


10 říj 13, 22:00:25
Profil
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 25 lis 12, 21:13:31
Příspěvky: 1395
Bydliště: Bílina, North Bohemia
Auto: Ford Galaxy II 2.8 V6 150 kW
Odpovědět s citací
kdysi jsem tohle delaval za 500 az 1000 podle xichtu :-D

_________________
Vyměním ojetého pionýra za nejetou pionýrku.

Ford Galaxy Ghia 2001 V6 150kW Tiptronic, LPG Tartarini Seq, nezávislé topení B5W-SC s EasyStart R+
Líitám jak utrženej ze řetězu, podle toho to taky vypadá: Obrázek LPG


10 říj 13, 22:32:04
Profil Zobrazit autorovy stránky
Uživatel

Registrován: 03 srp 13, 21:14:47
Příspěvky: 454
Bydliště: Rovensko pod Troskami
Auto: Ford Galaxy III 2.0 TDCi 103 kW Ghia
Odpovědět s citací
Tak to já mám ksicht protistátní takže asi litr žjo :twisted:


11 říj 13, 20:40:42
Profil
Uživatel

Registrován: 03 srp 13, 21:14:47
Příspěvky: 454
Bydliště: Rovensko pod Troskami
Auto: Ford Galaxy III 2.0 TDCi 103 kW Ghia
Odpovědět s citací
Tak umělci ve FORDu nemohli za boha vyndat moje rádio,koupil jsem si klíčky a vyndal jej sám.Dnes jsem byl u Ford Charouz v Jičíně a tam mi radio odblokovali.Vím že je to za 500kč,dávám jim pštikilo a technik povídá: No radio jste si vyndal sám máte to za 400kč,potřebujete na to doklad?
Povídám ne a on na to: Tak to máte za 300kč bez dokladu.
Dobrý ne?Vím,je to trochu OT,snad mě kluci nevynadáte :oops:


14 říj 13, 20:30:50
Profil
Uživatel

Registrován: 07 úno 09, 17:09:32
Příspěvky: 150
Bydliště: Ostrava
Auto: Ford Galaxy II 1.9 TDi PD 85 kW
Odpovědět s citací
vubec to se mnou nekomunikuje nereaguje to na nic asi budu muset do fordu :cry:


15 říj 13, 18:56:05
Profil
Uživatel

Registrován: 03 srp 13, 21:14:47
Příspěvky: 454
Bydliště: Rovensko pod Troskami
Auto: Ford Galaxy III 2.0 TDCi 103 kW Ghia
Odpovědět s citací
mates79 a máš kod?Jakou máš serii M nebo V.Na serii M tady máš prográmek ale se serii V si neškrtneš


15 říj 13, 19:00:24
Profil
Uživatel

Registrován: 07 úno 09, 17:09:32
Příspěvky: 150
Bydliště: Ostrava
Auto: Ford Galaxy II 1.9 TDi PD 85 kW
Odpovědět s citací
Ahoj mam serii M,ale nejde tam nic namačkat je tam napsáno SAFE tak že to vidím blbě jsem s toho nešťatný a to nemluvě o tom že nemám cd do navi tak nevím jestli mi funguje se s toho asi pomelu :-( radio mam v ložnici je mi tam platné jak brzda na vaně :smt101


15 říj 13, 19:26:32
Profil
Uživatel

Registrován: 03 srp 13, 21:14:47
Příspěvky: 454
Bydliště: Rovensko pod Troskami
Auto: Ford Galaxy III 2.0 TDCi 103 kW Ghia
Odpovědět s citací
Tak cožpak o to kod na serii M zde seženeš,ale jak je to s navi,to nevím.CD myslíš jako aktualizace?Já navi nemám takže nevím.Asi ti nezbyde fakt nic jiného než se zeptat FORDa :cry:

Nebo ještě jukni sem: viewtopic.php?f=20&t=2142&hilit=SAFE


15 říj 13, 21:07:09
Profil
Uživatel

Registrován: 07 úno 09, 17:09:32
Příspěvky: 150
Bydliště: Ostrava
Auto: Ford Galaxy II 1.9 TDi PD 85 kW
Odpovědět s citací
Zdar tak jsem byl u ford malý a velký a bylo mi řečeno že s tím mi nepomůžou prý tam byl 10x zadaný špatně kód a rádio je nadobro zablokované :smt476 v pátek mám prodat auto ale bez radia mam smůlu a v Ostravě nemůžu nikoho sehnat kdo by to uměl zprovoznit :cry:


20 lis 13, 18:37:33
Profil
Uživatel

Registrován: 11 říj 09, 12:11:48
Příspěvky: 17
Bydliště: Plevník-Drienové SK
Auto: Ford Galaxy I 1.9 TDi 66 kW
Odpovědět s citací
Prosím o pomoc na stránke stále ERROR aj bez M. :smt100
M443232


21 lis 16, 18:16:57
Profil Zobrazit autorovy stránky
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 lis 07, 16:47:59
Příspěvky: 12974
Bydliště: Pardubicko
Auto: Ford Galaxy III 2.0 TDCi 103 kW r.v.2012
Odpovědět s citací
7104

_________________
Ford Galaxy 2.0 TDCi 103 kW Titánium r.v.08/2012
Seat Alhambra Vigo 1.9 TDI PD 110 kW r.v.12/2005 chip by alpiners2 141 kW


21 lis 16, 18:21:25
Profil Zobrazit autorovy stránky
Uživatel

Registrován: 11 říj 09, 12:11:48
Příspěvky: 17
Bydliště: Plevník-Drienové SK
Auto: Ford Galaxy I 1.9 TDi 66 kW
Odpovědět s citací
Díky moc Laďo, už ide :smt041


21 lis 16, 21:16:28
Profil Zobrazit autorovy stránky
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 03 zář 08, 5:22:03
Příspěvky: 77
Bydliště: Hranice, Drahotuše
Auto: Ford Galaxy II 2.3i 107 kW
Odpovědět s citací
Ahoj vsem. Koupil jsem Galaxy 2.3, 2001 a mam problem s radiem. Na displeji je napsano "LOCKED 10". Kod k radiu mam, ale radio nereaguje na nic. Jedna se o radio 5000 rds eon. Doufam ze existuje nejake levnejsi reseni odblokace, nez v servisu. Predem dekuju za tipy

_________________
SamuraiJack
Ford Galaxy I 2.0i 85kW, r.v.97
Ford Galaxy II 2.3i 107kW, r.v. 01


04 pro 16, 13:00:58
Profil
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 lis 07, 16:47:59
Příspěvky: 12974
Bydliště: Pardubicko
Auto: Ford Galaxy III 2.0 TDCi 103 kW r.v.2012
Odpovědět s citací
Pokud to píše locked10, tak se postupuje tak, že při zapnutém zapalování a vypnutém rádiu se drží předvolba 6 a přitom se rádio zapne a potom se vloží správný kod (fakt ten správný, nestřilet od oka !!!) a mělo by to být funkčni. Jestli nemáš správný kod tak brzo bude locked 13 a následně servis, smazání eepromky a nahrání nového softu nebo nákup jiného rádia. :-D

_________________
Ford Galaxy 2.0 TDCi 103 kW Titánium r.v.08/2012
Seat Alhambra Vigo 1.9 TDI PD 110 kW r.v.12/2005 chip by alpiners2 141 kW


04 pro 16, 13:44:49
Profil Zobrazit autorovy stránky
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 03 zář 08, 5:22:03
Příspěvky: 77
Bydliště: Hranice, Drahotuše
Auto: Ford Galaxy II 2.3i 107 kW
Odpovědět s citací
Dekuju za radu. Zkousim to podle tohoto navodu,ale neuspesne :(

Dal jsem klice do zapalovani a otocil do polohy 1 (rozsvitila se palubovka). Radio bylo vypnute. Zmacknul jsem tlacitko 6. Radio nic nedelalo, tak jsem ho s podrzenou 6kou zapnul. A na displeji se objevilo zase "locked 10". Jestli jsem to dobre pochopil, tak se ted mel rozblikat kurzor, a ja mel vlozit ciselny kod, ze?

_________________
SamuraiJack
Ford Galaxy I 2.0i 85kW, r.v.97
Ford Galaxy II 2.3i 107kW, r.v. 01


04 pro 16, 18:16:15
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 92 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron