Logo
Právě je 19 zář 18, 2:06:48

E-shop http://www.autodiagnostika.jantolak.sk/




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 Service Pack 2013 For Ford SD Touchscreen Navigation + 2015 
Autor Zpráva
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13 zář 12, 17:25:11
Příspěvky: 178
Auto: Ford Galaxy III 1.6 TDCi 85 kW
Odpovědět s citací
Service Pack 2013 For Ford SD Touchscreen Navigation

Napište prosím někdo kdo to již přeintalovával podle tohoto návodu na slovenských stránkach jak vám to dopadlo :
http://www.fordclub.sk/forum/viewtopic.php?f=34&t=30738

_________________
Ford Galaxy III 1.6 TDCi 85 kW

Obrázek


Naposledy upravil jirys dne 11 zář 15, 9:14:26, celkově upraveno 1



06 čer 15, 10:24:25
Profil
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13 zář 12, 17:25:11
Příspěvky: 178
Auto: Ford Galaxy III 1.6 TDCi 85 kW
Odpovědět s citací
Keby niekto chcel tak tu je aj Service pack 2015 pre MCA navigáciu.

http://www.mondeo-mk4.de/index.php?page ... adID=15273

odkaz na stránky : http://www.fordclub.sk/forum/viewtopic. ... fc#p616689

nebo : http://www.forum.ford-club.cz/viewtopic ... 68&start=0

_________________
Ford Galaxy III 1.6 TDCi 85 kW

Obrázek


Naposledy upravil jirys dne 04 říj 15, 12:25:03, celkově upraveno 1



10 zář 15, 18:41:03
Profil
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13 zář 12, 17:25:11
Příspěvky: 178
Auto: Ford Galaxy III 1.6 TDCi 85 kW
Odpovědět s citací
Tož rádio MCA píše a navigace mluví česky ... :smt041

_________________
Ford Galaxy III 1.6 TDCi 85 kW

Obrázek


04 říj 15, 12:23:26
Profil
Uživatel

Registrován: 24 kvě 15, 11:00:40
Příspěvky: 140
Bydliště: Rychnov nad Kněžnou
Auto: Ford Galaxy III 2.0 TDCi 103 kW
Odpovědět s citací
Vypálili jste soubor "SP2015.iso" na CD a jenom vložili do autorádia? Jsem na tyhle věci opravdu levý a bojím se že to podělám.


02 pro 15, 17:44:08
Profil
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13 zář 12, 17:25:11
Příspěvky: 178
Auto: Ford Galaxy III 1.6 TDCi 85 kW
Odpovědět s citací
Musíš ten "SP2015.iso" soubor vypálit tak aby se rozbalil na to CD :-D
Při instalaci ja nechal celou dobu auto nastartované trvalo to myslím skoro 45 minut než se to přehrálo ... :-D

_________________
Ford Galaxy III 1.6 TDCi 85 kW

Obrázek


02 pro 15, 17:48:14
Profil
Uživatel

Registrován: 24 kvě 15, 11:00:40
Příspěvky: 140
Bydliště: Rychnov nad Kněžnou
Auto: Ford Galaxy III 2.0 TDCi 103 kW
Odpovědět s citací
OK. Zkusím to. A aktuální mapa? Je součástí? Nebo tu mám schánět jinde? Kde?


02 pro 15, 20:09:24
Profil
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13 zář 12, 17:25:11
Příspěvky: 178
Auto: Ford Galaxy III 1.6 TDCi 85 kW
Odpovědět s citací
Mapa musí byt orginál ...

Nebo napis tady: http://www.forum.ford-club.cz/ členu " Dzordzik " on ti to předělá i s mapou :-D

_________________
Ford Galaxy III 1.6 TDCi 85 kW

Obrázek


03 pro 15, 10:12:38
Profil
Uživatel

Registrován: 24 kvě 15, 11:00:40
Příspěvky: 140
Bydliště: Rychnov nad Kněžnou
Auto: Ford Galaxy III 2.0 TDCi 103 kW
Odpovědět s citací
Zatím bez nové mapy. Vše proběhlo a nainstalovalo se. Po zapnutí češtiny se objeví české menu, ale jenom problikne a vrátí se do anglického. Nejde zapnout. Nevíte proč?


07 pro 15, 17:30:20
Profil
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13 zář 12, 17:25:11
Příspěvky: 178
Auto: Ford Galaxy III 1.6 TDCi 85 kW
Odpovědět s citací
MVano : mi to funguje s mapami 2013

_________________
Ford Galaxy III 1.6 TDCi 85 kW

Obrázek


11 čer 16, 12:53:19
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron