Logo
Právě je 25 zář 18, 5:48:04

E-shop http://www.autodiagnostika.jantolak.sk/




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Oprava spínače brzdových světel 
Autor Zpráva
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27 led 11, 16:32:11
Příspěvky: 160
Bydliště: Reichenberg-Lbc
Auto: Ford Galaxy II 1.9 TDi PD 85 kW r.v.2002
Odpovědět s citací
Řeším jinou maličkost, brzdová světla svítí jak maj a tempomat jde taky, ale diagnostika hlásí chybu snímače brzdového pedálu i po smazání chyby. Alhambra 2003 96kw.
Pravdou je že na volnoběh se mi to nechce moc vytočit, jinak jede jak má, jediné co mě zarazilo že se mi jednou rosvítilo při ranním startu ESP, po chcípnutí a nakopnutí zhaslo.

_________________
Galaxy II 2002, 1,9tdi 85kw + chip, Ghia, v přípravě wolf + chrom packet
Scorpio I 1994, 2,9i 24v 147kw, Ghia


09 říj 17, 20:16:32
Profil
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 lis 07, 17:47:59
Příspěvky: 12964
Bydliště: Pardubicko
Auto: Ford Galaxy III 2.0 TDCi 103 kW r.v.2012
Odpovědět s citací
Mě taky vše fungovalo,ale hodilo to chybu na maxidotu. Po diagnostice jsem zjistil,že spínač je KO. Nemá cenu spínač opravovat. Za pár korun koupíš nový. ;-)
Vadný spínač lze identifikovat v diagnostice VCDS (VAG) 01-Motor-blok měřených hodnot-kanál 06-skupina 2.
Tři nuly - první nula je spojkový pedál, druhá a třetí nula je brzdový pedál. Při sešlápnutí spojky se musí první nula proměnit na jedničku, u brzdového pedálu druhá a třetí nula se musí proměnit na dvě jedničky.

_________________
Ford Galaxy 2.0 TDCi 103 kW Titánium r.v.08/2012
Seat Alhambra Vigo 1.9 TDI PD 110 kW r.v.12/2005 chip by alpiners2 141 kW


09 říj 17, 20:21:22
Profil Zobrazit autorovy stránky
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27 led 11, 16:32:11
Příspěvky: 160
Bydliště: Reichenberg-Lbc
Auto: Ford Galaxy II 1.9 TDi PD 85 kW r.v.2002
Odpovědět s citací
To je fákt, po startu hodí na maxidotu chybu že je v háji nějaká žárovka, všechny ale jdou...
Co jsem se tu dočetl tak spíš bych potřeboval určit pokud tam mají být dva tak který z nich, jeden náhradní mám z auta které teda mělo jen jeden spínač a přitom mělo Tempomat, tak jen otázkou výměny to zkusit. Pak klidně půjdu pro nový dle kódu.

_________________
Galaxy II 2002, 1,9tdi 85kw + chip, Ghia, v přípravě wolf + chrom packet
Scorpio I 1994, 2,9i 24v 147kw, Ghia


09 říj 17, 20:40:33
Profil
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 lis 07, 17:47:59
Příspěvky: 12964
Bydliště: Pardubicko
Auto: Ford Galaxy III 2.0 TDCi 103 kW r.v.2012
Odpovědět s citací
Jak dva ? Je tam jeden brzdový a jeden spojkový spínač. :-D Nedávno jsem ho měnil viz viewtopic.php?f=7&t=6615

_________________
Ford Galaxy 2.0 TDCi 103 kW Titánium r.v.08/2012
Seat Alhambra Vigo 1.9 TDI PD 110 kW r.v.12/2005 chip by alpiners2 141 kW


09 říj 17, 20:49:53
Profil Zobrazit autorovy stránky
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27 led 11, 16:32:11
Příspěvky: 160
Bydliště: Reichenberg-Lbc
Auto: Ford Galaxy II 1.9 TDi PD 85 kW r.v.2002
Odpovědět s citací
Tak snad se k tomu v pátek dostanu to prohodit, ale jinak cituji Dědka z druhého příspěvku tohoto tématu: Jsou tam dva spínače, první modrý je pro signál do řídící jednotky pro ABS, tempomat atd., tento signár rozpíná.... Druhý černý je již zmiňovaný spínač brzdových světel,

_________________
Galaxy II 2002, 1,9tdi 85kw + chip, Ghia, v přípravě wolf + chrom packet
Scorpio I 1994, 2,9i 24v 147kw, Ghia


09 říj 17, 23:49:09
Profil
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 lis 07, 17:47:59
Příspěvky: 12964
Bydliště: Pardubicko
Auto: Ford Galaxy III 2.0 TDCi 103 kW r.v.2012
Odpovědět s citací
Ty,ale máš G II ne G I. Máš jeden spínač na spojkovém pedálu a druhý spínač na brzdovém pedálu. ;-) Nevím jestli se Ti to povede,protože co jsem montoval spínače tak šli nastavit pouze jednou. Nasadíš,otočíš a při aretaci to zakřupe a je nastaveno. Jednou jsem dokonce zničil 3 čínské šmejdy. Nakonec jsem musel spínač koupit ve škodovce.

_________________
Ford Galaxy 2.0 TDCi 103 kW Titánium r.v.08/2012
Seat Alhambra Vigo 1.9 TDI PD 110 kW r.v.12/2005 chip by alpiners2 141 kW


10 říj 17, 18:21:05
Profil Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron