Logo
Poslední návštěva: 18 čer 18, 20:13:32
Právě je 18 čer 18, 20:13:32

E-shop http://www.autodiagnostika.jantolak.sk/




 [ Příspěvků: 7 ] 
 Motor ztrácí výkon do kopce 
Autor Zpráva
Uživatel

Registrován: 15 zář 09, 21:06:30
Příspěvky: 87
Bydliště: Sázava u Benešova u Prahy
Auto: Ford Galaxy III 2,0 TDCi 103KW r.v.2007
Potřeboval bych poradit u galaxy III R.V. 2007 2.0 CRDi 103KW Když jedu po dálnici na tempomat 130km/h a jak nastane táhlí kopec tak mi to spadne až na 90km/h a ani mi to s plynem nejede rychleji jak kopec skončí tak se mi to zas vrátí na 130 a dřív to nedělalo čím bych měl začít díky za měsíc jedu do Chorvatska a nechtěl bych mít problém díky za pomoc a rady


04 čer 18, 18:14:35 ICQ
Uživatel

Registrován: 03 srp 13, 21:14:47
Příspěvky: 450
Bydliště: Rovensko pod Troskami
Auto: Ford Galaxy III 2.0 TDCi 103 kW Ghia
Fakt CRDi??


05 čer 18, 7:14:18
Uživatel

Registrován: 15 zář 09, 21:06:30
Příspěvky: 87
Bydliště: Sázava u Benešova u Prahy
Auto: Ford Galaxy III 2,0 TDCi 103KW r.v.2007
opr. TDCi


05 čer 18, 18:40:55 ICQ
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 04 črc 17, 13:51:45
Příspěvky: 47
Bydliště: ValMez
Auto: Ford Galaxy III 2.2 TDCi 129 kW r.v.2008
turbo?
falešný vzduch v sacím potrubí?
jak to máš se spotřebou? Nestoupla Ti enormně?
nesvítí Ti kontrolka na palubce?

diagnostika by napověděla víc..


05 čer 18, 19:36:17
Uživatel

Registrován: 15 zář 09, 21:06:30
Příspěvky: 87
Bydliště: Sázava u Benešova u Prahy
Auto: Ford Galaxy III 2,0 TDCi 103KW r.v.2007
Spotřebu nekontroluji a zítra jdu k Radkovi Bílkovi na diagnostiku a tak snad uvidíme a žádná kontrolka mi nesvítí


05 čer 18, 20:15:57 ICQ
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 04 črc 17, 13:51:45
Příspěvky: 47
Bydliště: ValMez
Auto: Ford Galaxy III 2.2 TDCi 129 kW r.v.2008
Hmm, tak dej pak vědět na co jste přišli :?


05 čer 18, 20:28:41
Uživatel

Registrován: 15 zář 09, 21:06:30
Příspěvky: 87
Bydliště: Sázava u Benešova u Prahy
Auto: Ford Galaxy III 2,0 TDCi 103KW r.v.2007
no tak jsme nakonec zjistili že mám úplně včudu Hadice k DPF a tak jsem je objednal ale nikde jsem tu nevyčetl jejich výměnu nedělal jste to někdo jen by mě zajímalo co vše budu muset rozebrat abych je dostal nahoru díky


14 čer 18, 19:41:47 ICQ
 [ Příspěvků: 7 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Táta a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na: